Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував завтрашній матч зі збірною Австрії на Євро-2020.

Про це Андрій Шевченко розповів в ефірі програми "Великий футбол".

За словами головного наставника збірної, команда встигає відновиться фізично і морально.

Також Шевченко оцінив і сили проотивника та зазначив, що збірна Австріїї - дуже збалансована команда. При цьому у них є прийоми, які можуть бути небезпечними для української збірної.

"Вважаю, найкращий їхній момент у грі, коли вони пресингують і забирають м'яч у середині поля і відразу ж йдуть в атаку. Тому нам потрібно бути уважними, уникнути втрат м'яча в середині поля. Думаю, чим гостріше ми будемо грати, тим складніше буде австрійцям оборонятися",- зазначив Шевченко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Андрій Шевченко, фото: Footboom
Андрій Шевченко, фото: Footboom

При цьому, повернення до збірної Австрії Марка Арнаутовича після дискваліфікації не є катастрофою для збірної України, але все ж потрібно бути напоготові.

Розповів головний тренер і про кадрові втрати своєї команди.

Грати команда буде не в повному складі - Олександр Зубков зараз знаходиться на відновленні після травми, отриманою в стартовому матчі з Нідерландами, з ним працюють фізіотерапевти. А ось Денис Попов, у якого також була травма, має всі шанси повернутися в загальну групу перед матчем з Австрією.

Поєдинок Україна - Австрія відбудеться завтра, 21 червня, на Національному стадіоні в Бухаресті о 19:00 за київським часом.

Нагадаємо, раніше Відбив пенальті: Георгій Бущан поповнив список кращих воротарів збірної України

Як повідомляє портал «Знай.иа» Андрій Ярмоленко потролив Кріштіану Роналду через падіння акцій Coca-Cola: "Зв'яжіться зі мною!"

Також «Знай.иа " писав, що Андрій Шевченко емоційно відреагував на першу перемогу збірної України: "будемо йти далі"