У Росії в місті Краснодар очевидці помітили чоловіка, якого можна нагородити званням "батько року". Росіянин тримав свого сина за ноги, поки той збирав монетки з дна фонтану.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

Так, на фотографії можна побачити хлопчика, який перебувати у воді по плечі, збираючи монетки з дна фонтану. У цей момент його дбайливо тримає за ноги його батько, паралельно спілкуючись з іншими чоловіками.

"Батько року весь цей час жив у Краснодарі. Сьогодні він прийшов зі своїм сином до місцевого фонтану і тримав його за ноги, поки той збирав з дна монетки. Але що поробиш - сьогодні День батька, треба порадувати старого",- йдеться в повідомленні телеграм-каналу "Стрічка дня".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше ми писали, в Києві чоловік вирішив відкрити купальний сезон в міському фонтані. Інцидент стався 16 червня на Володимирській гірці. Чоловік спокійнісінько роздівся до нижньої білизни і сів у прохолодну водичку, насолодитися повним релаксом йому завадила Муніципальна охорона.

Нагадаємо, раніше Удочерив, а після збезчестив: школярка кілька років страждала від інтимного "інтересу" батька. Росіянин кілька років ґвалтував прийомну дочку, але його дружина думає, що школярка могла спокусити батька.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Горе-мати на очах у всієї вулиці змусила хлопчика на колінах просити вибачення у її 5-річного сина. У Росії в Красноярську жінка змусила дитину вибачаться перед її сином на колінах. Тепер правоохоронці проводять перевірку.

Також «Знай.иа " писав, що "П'яна" Бузова розпалила війну в мережі:"її вкусила Волочкова". Мережа активно обговорює скандал Ольги Бузової з Дмитром Губернієвим