19 червня українська рекордсменка загинула в дорожньо-транспортній пригоді.

Йдеться про Катерину Долган, яка загинула на трасі Київ-Прилуки. Інформація була оприлюднена керівником Національного реєстру рекордів Лана Вєтрової в соціальній мережі "Фейсбук".

Дівчині був двадцять один рік, проте в цьому юному віці вона змогла встановити рекорд. Долган пробігла без перерв на спортивному тренажері п'ять годин. За цей час їй вдалося подолати п'ятдесят один кілометр.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Катерина Долган навчалася в Київському університеті Драгоманова на кафедрі фізичного виховання. Легкою атлетикою дівчина займалася з 16 років.

Цього року вона взяла участь на чемпіонаті України з гірського бігу. Дівчина змогла зайняти друге місце з результатом в п'ятдесят чотири хвилини і сорок дві секунди.

Крім цього, Долган є рекордсменкою нашої країни в бігу на десять кілометрів. Дану дистанцію вона подолала на чемпіонаті в Черкасах за тридцять дев'ять хвилин і сорок секунд.

"Коли ми готували її рекорд, ми назвали Катю - "біжить по Сонцю"... Легкого бігу тобі у вічність, дівчинка", - написала Лана Вєтрова.

Раніше повідомляли, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.uа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.