19 червня українська рекордсменка загинула в дорожньо-транспортній пригоді.

Йдеться про Катерину Долган, яка загинула на трасі Київ-Прилуки. Інформація була оприлюднена керівником Національного реєстру рекордів Лана Вєтрової в соціальній мережі "Фейсбук".

Дівчині був двадцять один рік, проте в цьому юному віці вона змогла встановити рекорд. Долган пробігла без перерв на спортивному тренажері п'ять годин. За цей час їй вдалося подолати п'ятдесят один кілометр.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Катерина Долган навчалася в Київському університеті Драгоманова на кафедрі фізичного виховання. Легкою атлетикою дівчина займалася з 16 років.

Цього року вона взяла участь на чемпіонаті України з гірського бігу. Дівчина змогла зайняти друге місце з результатом в п'ятдесят чотири хвилини і сорок дві секунди.

Крім цього, Долган є рекордсменкою нашої країни в бігу на десять кілометрів. Дану дистанцію вона подолала на чемпіонаті в Черкасах за тридцять дев'ять хвилин і сорок секунд.

"Коли ми готували її рекорд, ми назвали Катю - "біжить по Сонцю"... Легкого бігу тобі у вічність, дівчинка", - написала Лана Вєтрова.

Раніше повідомляли, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.uа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.