У понеділок, 21 червня, збірна України зіграє проти збірної Австрії на груповому матчі Євро-2020.

Які шанси на перемогу у нашої збірної в завтрашньому матчі, розповів футбольний коментатор Вадим Скічко, передає РБК Україна.

За його словами, обидві команди цілком влаштує нічия. Тому що тоді Україна вийде з другого місця в групі, А Австрія стане однією з кращих команд, якщо набере 4 очки.

"У разі нічиєї Україна вийде з другого місця в групі, а Австрія, якщо набере чотири очки, стане однією з кращих команд, що зайняли треті місця, тобто теж будуть в плей-офф",- пояснив експерт.

Як розповів Скічко, то збірна Австрії набагато сильніша за збірну Північної Македонії. А все тому, що тут зібрана більша кількість футболістів з якісних команд. Також експерт назвав і слабке місце австрійців - колективна робота.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

"У них добре з набором кадрів, є тактична гнучкість, але зовсім інша справа, як вони грають колективно - скажімо, їх матч проти Нідерландів не особливо вразив",- додав Вадим Скічко.

На його думку, австрійці з перших хвилин підуть вперед проти нашої збірної, а потім вже як вийде - будуть орієнтуватися по тому, що зможуть отримати.

"Австрія сильніша за Північну Македонію, але слабша за Нідерланди. Українці програли Нідерландам і обіграли Північну Македонію. І ось маємо золоту середину. Тому думаю, що нічия - це досить ймовірний варіант у протистоянні австрійців та українців у Бухаресті",- розповів експерт.

Матч Україна-Австрія відбудеться в Бухаресті, початок о 19:00 за київським часом.

Нагадаємо, раніше Андрій Шевченко оцінив сили української збірної на вирішальному матчі з Австрією на Євро-2020: "йдуть в атаку"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Відбив пенальті: Георгій Бущан поповнив список кращих воротарів збірної України

Також «Знай.иа " писав, що Ледь не повторив долю Еріксена: капітан збірної не витримав спеки під час матчу Євро-2020"