21 червня - це найдовший день у році. Вже після цього світловий день щодня ставатиме все коротшим та коротшим. День сонцестояння завжди був особливим і мав магічну силу.
Найдовший день в році й найкоротша ніч - чарівний час для здійснення бажань. У слов'ян день сонцестояння був чи не головним святом, вони влаштовували масові гуляння, плели вінки та ворожили, передає портал "Особлива".

День літнього сонцестояння
День літнього сонцестояння

Як загадувати бажання в День сонцестояння
Щоб вловити допомогу сонячної енергії, варто заздалегідь підготуватися, розписати свої бажання, скласти список справ, сфокусуватися на них і своїх відчуттях. Краще писати свої бажання у червоний блокнот при цьому писати червоною ручкою. Це колір вогню і сонця і він допоможе у здійсненні бажання.
Не відмовляйте і загадувати навіть найбільш нескромні бажання. У вас з'являться сили на їх здійснення. День сонцестояння 21 червня має всі шанси змінити наше життя на краще. Головне - в це вірити.
Що робити у цей день
Точка літнього сонцестояння відповідає початку астрономічного літа і за аналогією прийнята в астрології як початок знака Зодіаку Рак - нульовий градус цього знака. Риси стихії води, як - сприйняття, наповнення, розчинення й адаптація до навколишнього світу, найбільш яскраво проявлена в період руху Сонця по знаку Рака.
В цей період у людей з'являється підвищена прихильність до власного будинку, батькам, сім'ї, дітям. Це період емоційного підйому, тонкого сприйняття і проникливості, любові і творчості.

захід сонця, фото Pxhere
захід сонця, фото Pxhere

У цей день важливо наповнити своє життя позитивом, любов'ю, комфортом, тому уникайте контактів з неприємними вам людьми, не робіть того, що проти вашої волі. У цей день особливо важливо відчувати себе гармонійно з навколишнім світом. Саме цього дня на астральному плані формується фон подій на найближчі б місяців.
Використовуйте потенціал літнього сонцестояння максимально, проведіть час на природі. Купайтеся в цей день у водоймі або розпаліть багаття, щоб очистити душу та тіло.

Нагадаємо, любовний гороскоп на червень: на кого чекають пристрасні емоції та палкі поцілунки. Що пророкують зірки в червні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павло Глоба розповів про еру Водолія: світ розділиться на добро і зло. Чоловік розповів про нову еру для Землі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, Молодик в Тельці: що це означає для кожного знака Зодіаку. Молодик внесе корективи для кожного