Наші читачі пам'ятають, що ми вже писали про те, що відому співачку МакЅим медики ввели в стан коми. Зараз же з'явилася інформація, що дівчина пробуде в такому стані приблизно 3-4 дні. За словами представників зірки, лікарі прийняли рішення підключити артистку до ШВЛ, щоб її організм ефективніше справлявся з хворобою.

Дану інформацію підтвердила журналістам менеджер співачки Яна Богушевська.

Співачка Максим, фото: Instagram
Співачка Максим, фото: Instagram

"ШВЛ - це не вирок. Коли збільшилося зараження і організм погано реагував на терапію, відповідно, лікарем було прийнято рішення ввести її в медикаментозний сон для ефективнішого прочищення легенів. Вона молода, міцна — прогнози позитивні. Скільки вона буде без тями, поки не відомо. Зазвичай це 3-4 дні", - заявила Яна.

МакЅим, фото: Instagram
МакЅим, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

МакЅим госпіталізували кілька днів тому з 40-відсотковим ураженням легенів. Артистці стало погано під час концерту, після чого її відвели зі сцени. Всі тести на коронавірус виявилися негативними, тому дівчині діагностували пневмонію.

Також відомо, що хокейний клуб "Спартак" висловив готовність надати будь-яку допомогу співачці МакЅим.

"Клуб стежить за її станом. Ми зв'язувалися з представником співачки, запропонували будь-яку допомогу", - повідомили в прес-службі клубу.

Пісня співачки "Знаешь ли ты" - неофіційний гімн "Спартака".

Раніше повідомляли, Максим Галкін з розмахом відсвяткував 45-річчя: величезний торт, Басков і поцілунок з Пугачовою.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш потрапила в скандал через "кохання" до дівчаток: "Відкритий ротик, томний погляд".

Знай.uа писав, госпіталізована співачка МакЅим в комі, шанувальники не знаходять собі місця: "Підключили до ШВЛ".