На сторінці в соцмережі Instagram української актриси, головної героїні реаліті-шоу " Холостячка "Ксенії Мішиної, відомої українським глядачам за серіалом" кріпосна", з'явився новий запис.

Цього разу Ксенія розмістила свої фото з відпочинку в теплих краях, і супроводила їх власними роздумами про життя. На знімках красуня демонструє струнке тіло в одному бікіні на борту яхти.

"Помітила недавно таку закономірність ... якщо щось йде не так, якщо вас намагаються вивести з рівноваги, висмоктати енергію, поруч завжди є те, чим в цю ж хвилину ви можете наповнитися, надихнутися... ті буденні речі, пейзажі і «простота», які ми звикли не помічати!», - зазначає Мішина.

Ксенія Мішина, Скрін, Instagram
Ксенія Мішина, Скрін, Instagram

Ксенія Мішина, Скрін, Instagram
Ксенія Мішина, Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Вона також запитала, чи солідарні з нею її читачі.

«У нас завжди є вибір, як реагувати і на що витрачати себе і свою енергію! Згодні?", - додає вона.

У коментарях фанати Мішиної пишуть, що її погляд на речі їм дуже близький і зрозумілий.

"Ваші пости завжди знаходять відгук у мені, згодна на всі 100%. Шикарно виглядаєте», «Така красива Ксюша", "Так, Ксюша, повністю згоден з тобою. Ми самі завжди робимо вибір, як реагувати на ту чи іншу ситуацію», - погоджуються із зіркою фанати.

Нагадаємо, закоханий Еллерт зробив бургер з" Холостячки " Мішиної: "46 кілограм"

Як повідомляв " Знай.ua", Ксенії Мішиної 32: найяскравіші образи актриси від фатальної красуні "Холостячки" до дворянки в " кріпосній"

Знай.ua писав, Еллерт зробив ризикований трюк за кермом заради" Холостячки " Мішиної: "Без рук можеш?"