Чоловік пішов на фронт у 2017 році, і не збирається повертатися до мирного життя, доки окупанти не підуть з українського Донбасу. Його історію розповіли в прес-службі операції Об'єднаних сил.

«Олександр служить із 2017-го. Це вже його четверта ротація на фронт. Коли перший контракт закінчився, без вагань підписав новий. Каже, що на війну пішов у першу чергу заради майбутнього донечки у вільній незалежній Україні. Переконує, що залишатиметься у війську до перемоги над окупантом. Інших варіантів для себе не розглядає», - розповідають в ООС.

Чоловік зізнається, що від самого початку знав, у якій бригаді хоче служити – тільки в славетній механізованій імені Чорних Запорожців.

Свій вибір він аргументував тим, що сам він родом із міста, де дислокується бригада.

Крім того, важливим чинником для вибору став той факт, що значна кількість однокласників, друзів та колишніх колег служать у цій бригаді. Тепер вони стали плечем до плеча як бойові побратими.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

«Хлопці пишаються службою, і з гордістю називають себе Чорними Запорожцями. Колектив – просто чудовий! Жодних непорозумінь. Все чітко, працюємо, як єдиний механізм. Мабуть, боротьба проти ворога так об’єднує», - зізнається Олександр.

Нагадаємо, 22-річна військова трагічно загинула на Донбасі: "Війна забрала молоде серце".

Як повідомляв портал Знай.uа, капітан "Грек" – ровесник Незалежності і захисник Батьківщини: "Зрозуміло, хто для України ворог".

Також портал Знай.uа писав, як красуня-медик щодня рятує воїнів на передовій: "Життя захисників – найвища цінність".