Актриса студії "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить радувати шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч фоловерів.

Цього разу актриса вирішила стати трохи ближче з шанувальниками і розповіла про себе цікавий факт з дитинства. Виявилося, що майже кожен понеділок вона починала "нове життя".

За словами Вікторії, вона постійно намагалася стати краще. Але з роками прийшло усвідомлення того,що за "краще" ніколи не наздогнати і треба вчитися любити себе, свої помилки і досягнення.

Вікторія Булітко, instagram.com/bulitka
Вікторія Булітко, instagram.com/bulitka

"Хто з вас починає життя з чистого аркуша?) 😊
Пам'ятаю, як в дитинстві я починала нове життя мало не з кожного наступного понеділка 😅 😅 😅
Чому? Не знаю )))
Мені здається, я весь час намагалася стати краще, краще вчитися, прагнути до більшого, до більш світлого доброго мудрого)))
І так, кожен понеділок.
Потім, з часом, зрозуміла, що мені не наздогнати це "краще", і, просто, почала вчитися любити те, що роблю. Любити себе, свої помилки і досягнення 🥰
З новим понеділком, друзі!)😉",- написала Булітко.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Комсомольського значка не вистачає", "красуня😍", "щаслива, а у мене проблема поки не прошу старе нове почати не можу😞", "Красотулька моя улюблена, обожнюю тебе🔥 🔥 🔥❤️", " кожен новий день, напевно, і є новий чистий аркуш свого життя. Кожен день пишемо свою книгу...", "Милашка🔥", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Зірка "Дизель шоу" Булітко добровільно потрапила під гіпноз: "Не розумію ,що відбувається"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка "Дизель шоу" Булітко "вийшла заміж" за Сморигіна, фанати в захваті: "Краща пара!"

Також «Знай.иа " писав, що Зірка "Дизель шоу" Булітко згадала свій ніжний танець з Чапкісом: "Останній вальс"