Сьогодні, 21 червня 2021 року, відбудеться вирішальні матчі групи C на цьому етапі чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020).

В один час грає наша збірна з командою Австрії та Нідерланди проти Північної Македонії (19:00 за київським часом). Справи йдуть наступним чином-на першому місці знаходиться збірна Нідерландів, яка оформила дві перемоги (6 очок) у двох матчах і забезпечила собі достроковий вихід в 1/8 фіналу Євро-2020.

збірна України, скріншот з відео
збірна України, скріншот з відео

Далі йде Україна з трьома очками (одна перемога проти Північної Македонії і поразка від Нідерландів), на третьому місці Австрія з такою ж кількістю балів, але з невеликою різницею в забитих м'ячах і на останній позиції Північна Македонія з двома поразками і мінімальним шансом опинитися в 1/8 фіналу.

Пропонуємо ознайомитися з орієнтовними складами на матч України проти Австрії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Андрій Шевченко може випустити на поле Георгія Бущана (Динамо), Олександра Караваєва (Динамо), Іллю Забарного (Динамо), Віталія Миколенка (Динамо), Миколи Матвієнка (Шахтар), Миколи Шапаренка( Динамо), Тараса Степаненка (Шахтар), Олександра Зінченка (Манчестер Сіті), Андрія Ярмоленка (Вест Хем), Руслана Малиновського (Аталанта) і Романа Яремчука (Гент).

Франко Фода випустить Бахманна, Драговича, Лінхарта, Хінтереггера, Лайнера, Лаймера, Забітцера, Ульмера, Калайджича, Баумгартнера і Давида Алабу, який згодом гратиме за Реал Мадрид у клубному чемпіонаті.

Таблиця С на Євро-2020, скріншот: Google
Таблиця С на Євро-2020, скріншот: Google

Нагадаємо, Україна-Австрія: де і коли дивитися онлайн найголовніший матч команди Шевченка на Євро-2020

Як повідомляв "Знай.ua", "Маємо золоту середину": чи є шанси у збірної України розгромити Австрію на Євро-2020, думка експерта

Знай.ua писав, Андрій Ярмоленко розповів, чи побачать його українці у складі "Динамо": "Мені не цікаво закордоном"