Сьогодні ми з вами ознайомимося з неймовірно простим, але божественно смачним рецептом джему з вишні, який складається всього з двох інгредієнтів, але сподобається всім родичам, сусідам і будь-якій іншій людині.

Якось ми ділилися з вами, як приготувати ідеальне варення зі смородини. Ми залишимо рецептик в самому кінці новини, а поки повернемося до джему. Для його приготування нам знадобиться вишня без кісточок в кількості 955 грамів, а також цукор - один кілограм. Цього достатньо, щоб згодом облизуватися і хотіти ще.

Джем з вишні, скріншот: Youtube
Джем з вишні, скріншот: Youtube

Приготування починається з того, що вам потрібно взяти каструлю і покласти в неї всю вишню. Потім додайте до неї рівно 250 грамів цукру. Поставте каструлю на плиту і згодом починайте варити вишню на великому вогні. Це процес займає всього п'ять хвилин.

Джем з вишні, скріншот: Youtube
Джем з вишні, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Злата Огнєвіч розповіла, що обрала не Андрія Задворного на шоу "Холостячка": "Я переконалася, що..."

Військовий призов в Україні скасовувати не будуть, але змінять термін служби: заява Міноборони

"Було нудно": жінка встановила дивний рекорд, переспавши з 919 чоловіками за 7.5 годин

Головне за 3 грудня: перемога "Шахтаря", фатальний поворот "голодної туси", фінал "Холостячки" і мінімалка в 6700 гривень

Показати ще

Далі додаємо наступні 250 грамів цукру, чекаємо поки закипить суміш і проварюємо протягом ще п'яти хвилин. Далі повторюємо те ж саме. Всипаємо 250 гр. цукру, чекаємо закипання суміші і варимо 5 хвилин. І потім додаємо останні 250 грамів цукру і проварюємо стільки ж за часом.

Залишається тільки розлити джем в стерилізовані банки і закатати кришками.

Джем з вишні, скріншот: Youtube
Джем з вишні, скріншот: Youtube

Нагадаємо, шикарне варення зі смородини: запах розлетиться по дому і сусіди захочуть рецептик

Як повідомляв "Знай.ua", з вершками, в шоколаді і з огірками: топ-10 простих рецептів страв з полуниці

Знай.ua писав, рецепт ідеальних вареників з вишнею на кефірі: пальчики оближеш