Сьогодні, 21 червня 2021 року, відбудеться вирішальні матчі групи C на цьому етапі чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020).

В один час грає наша збірна з командою Австрії та Нідерланди проти Північної Македонії (19:00 за київським часом). Це вирішальний матч для обох збірних, обстановка повинна бути дуже напруженою. Однак користувачі в мережі руйнують думки про нервовий поєдинок, адже вболівальники обох команд опинилися на одній вулиці в Бухаресті, щоб заспівати всіма відомий мотив про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін - погана людина.

Кричалку "Путін - х*йло" спочатку співали українські фанати, але згодом їх підтримали і австрійці, і інші відвідувачі кафе.

Крім того, в iнтернеті є й інше відео, в якому вболівальники схлеснулися прямо в центрі міста, окупували всі місцеві заклади і запекло співають пісні, після чого обіймаються.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Україна - Австрія, скріншот: Telegram
Україна - Австрія, скріншот: Telegram

Україна - Австрія, скріншот: Telegram
Україна - Австрія, скріншот: Telegram

Видно, як спочатку з австрійського боку звучить "Україна", а у відповідь вони отримують "Австрія" з посмішками на обличчі. Всі спортивні вболівальники згодом плескають один одному з посмішками на обличчі.

Нагадаємо, Україна-Австрія: де і коли дивитися онлайн найголовніший матч команди Шевченка на Євро-2020

Як повідомляв "Знай.ua", "Маємо золоту середину": чи є шанси у збірної України розгромити Австрію на Євро-2020, думка експерта

Знай.ua писав, Андрій Ярмоленко розповів, чи побачать його українці у складі "Динамо": "Мені не цікаво закордоном"