У вівторок, 22 червня, по всій Україні прогнозується нестерпна спека до +33 градусів. Дощі з грозами очікуються лише в деяких областях країни.

Як повідомляє в Facebook синоптик Наталка Діденко, по всій території України вдень буде +29 +33 градуси, тільки на Півдні температура опуститься до +23 +29 градусів.

Короткочасні грозові дощі можливі в Одеській та Миколаївській областях. Опади також пройдуть у деяких районах Херсонщини та Криму.

У Києві у вівторок буде суха погода з температурою повітря +30 +32 градуси. Спека в столиці протримається весь тиждень і спаде до 27 червня.

Крім того, за прогнозом Діденко, ослаблення спеки в Україні відбудеться в суботу, 26 червня, в західних областях, а в неділю, 27 червня, ще й у північних регіонах.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За інформацією Укргідрометцентру, найближчими днями у більшості західних, північних та східних областей очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять святителя Кирила Олександрійського. Це другий день літнього сонцестояння і найдовший день у році. За сонцем судили про майбутню погоду: якщо воно світить яскраво вдень – незабаром почнеться дощ.

погода 22 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.