Українців розсмішив напис на табличці у відділі зі свіжими овочами та фруктами в одному з українських магазинів.

Відповідне фото опублікували у спільноті "Баба і кіт" у соцмережі Фейсбук.

Так, хтось із продавців підписуючи табличку з цінником на апельсини, допустив помилку в країні-постачальнику. Через це вийшло, що апельсинчики родом не з Єгипту, а з ЄгипДу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Нова" країна викликала загальну увагу серед українців і породила безліч жартів у коментарях:

"Який апельсин, такий і єгипеД)", "Якби ми вчились так, як треба... А так, маємо те, що маємо. У всьому", "Єгібєдская сіла))", "Апельсин 32 грн! Перли аж з ЄгипеДу.... А буряк, свій, 43 грн!", "Якось бачила: "вино, виробництво Лєбанон". Прості люди, як бачать на етикетці Lebanon, так і пишуть.)", "Добре, що хоч не через "б" 🤣
"А взагалі рівень освіти і інтелекту в країні летить вниз з шаленою швидкістю 🙁 Якщо темп збережеться, то років за десять вже розучимося розмовляти...", "Якби ще й другу літеру поміняти на « б»", "Це ж треба бути такому безграмотному!", "Єгіпед це недалеко від Дуреччини", "Ну взагалі - Єбіпєд )", "Магазин майбутнього від Зе?", "...какаяразніца Єгипед чи не Єгипед, головне нИпИриживати.." .

Нагадаємо, раніше У Харкові Піцерія подала клієнту картоплю в кришках від суші: тарілки закінчилися або лінь мити? Харків'янину запропонували поєднати японську та американську кухню.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ашан продає улюблену іграшку дітей за 100 тисяч, на ринку вона коштує 100 гривень: "Просто шматок гуми".

Також «Знай.иа " писав, що Українка натрапила на зіпсований товар у супермаркеті: "піднімуть ціну за цвіль". Українці все частіше почали скаржитися на якість товарів у місцевих супермаркетах.