Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Десь в середині липня навколо її продюсера Нателли Крапівіної розгорівся скандал, так як жінка вирішила образити Філіпа Кіркорова і колишнього Ольги Бузової, репера Даву. Тепер Нателла не співпрацює з Лободою, адже Світлана не схвалює такі слова, подібна форма вираження емоцій для неї неприпустима.
Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Зараз виконавиця поділилася цілою серією знімків, частина яких досить цікава, адже Лобода одягла костюм на голе тіло, іноді оголюючи свої груди.

"Коли на тобі хороший піджак, все інше додасться" 😉 коли твій костюм від @schiaparelli u are SUPERSTAR🔥", - йдеться в публікації.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

"Жакет😊", "Iдеальна🥵", "Я бачила ваші тренування...це не просто красивий піджак😍😍😍😍", "Перша фотка просто відвал всього🤤", "Ну яка ж красива, я не можу !!😍😍😍🤤🤤🤤", "Коли ти така красива, то який піджак або його відсутність вже не важливо.. Lo. ❤", "Це піджак додається до такої шикарної жінки!!!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ані Лорак, Тіматі і Настю Каменських запідозрили в плагіаті, нота в ноту: "І так зайде!"

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Алла Пугачова в курсі? Філіп Кіркоров розповів про секс утрьох, плату за інтим і побиття підлеглих

Знай.ua писав, Світлана Лобода втратила орієнтацію, але продовжує танцювати: "Вже складно"