Блогерка, яка раніше займалася проектом про подорожі "Орел і Решка", Яна Метьолкіна розповіла в Instagram, як літак авіакомпанії МАУ полетів до Туреччини без неї і ще десятків пасажирів.

За її словами, домогтися пояснень або компенсацій їй не вдалося.

"На стійці реєстрації була жахлива черга, в якій я простояла всі ці 1:50. За 15 хвилин до вильоту я і ще під 50 людей все ще стояли в черзі на реєстрацію. Нам сказали, що рейс затримується, і без нас не полетять. Деяким людям у черзі на пошту прийшло повідомлення про затримку рейсу, тому я навіть не хвилювалася", - написала Метьолкіна.

Як повідомляє "Хвиля", о 17:30 дівчина пройшла контроль і до 17:45 підійшла до гейту.

Яна Метьолкіна, фото з Instagram
Яна Метьолкіна, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Гейт закритий. Немає ні душі. Літак полетів без мене і десятків людей. Уявляєте? Мене зачікінили, все добре. За мною ще десятки людей. Я підходжу до гейту, а нічого немає. Як це можливо?" - обурилася Яна.

Один із співробітників МАУ обіцяв, що за Метьолкіною та іншим пасажиром приїде автобус, а інший повторював, що перебувати тут їй не можна.

"І тут стали приїжджати люди в бронежилетах, у військовій формі, ще і ще. Ми знову і знову розповідали їм, що один з цих літаків – можливо наш. Ми просили зв'язатися з МАУ і допомогти нам. У якийсь момент мені здалося, що я з'їхала з глузду. Добре, що зі мною був журналіст BBC, який опинився в цій же ситуації. Його присутність підтверджувала факт, що я не звихнулася, і це реально відбувається. А на тлі підходили нові і нові люди у формі", - поділилася дівчина.

МАУ, скріншот: YouTube
МАУ, скріншот: YouTube

Її та ще одного пасажира повели в кабінет для дачі показань, їх звинуватили в порушенні пункту пропуску. Згідно зі ст. 202 блогерці доведеться сплатити 240 гривень штрафу.

Потім їх повернули до стійки реєстрації, але з МАУ так і не зв'язали. Співробітники компанії ігнорували прохання і звернення, посилаючись на зайнятість.

"Через 4 години я забрала свою валізу. І приїхала додому", - зазначила Метьолкіна.

Дівчина заявила, що буде домагатися компенсації від МАУ не лише за квиток, але і за стрес і втрачені гроші за рекламні інтеграції, які вона повинна була зробити в Туреччині.

скріншот

Нагадаємо, в Україну заходить німецький лоукостер Lufthansa Group.

Як повідомляв портал Знай.uа, МАУ скасувала польоти до Польщі.

Також портал Знай.uа писав, що авіакомпанія Ryanair запустила нові рейси зі Львова.