В Україні триває літо, а разом з ним і так званий сезон відпусток. Українці їдуть з літа у літо - відпочивати, куди зараз ще пускають. Крім того, що вибір країн для відпочинку доволі обмежений, є ще й проблеми з авіаперельотами.

Так, пасажир компанії МАУ по прильоту додому виявив, що його дорогу валізу привели в непридатність, відламавши колесо.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного пасажира на сайті для відгуків Otzovik.

МАУ, скріншот: YouTube
МАУ, скріншот: YouTube

"Летів з сім'єю з відпочинку, по прильоту виявив, що відламано колесо від валізи, і розламано сам корпус валізи. Зафіксував пошкодження в аеропорті. Сказали, звертайся в МАУ, в МАУ телефони не працюють, тільки через сайт, який щоразу знаходить "підозрілу активність" і не приймає скаргу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У підсумку через три дні вийшло зареєструвати її. Після чого прийшла відповідь що компанія відшкодує 70$ на ремонт валізи (вартість якого близько 140$) скидайте реквізити. Я скинув на що вони відповіли, що це не мої реквізити і компенсацію я не отримаю. Якось так. Після чого ані відповіді, ані привіту.", - пише незадоволений пасажир МАУ.

Відгук пасажира МАУ, скріншот: otzovik.com
Відгук пасажира МАУ, скріншот: otzovik.com

У самому заголовку свого відгуку українець написав коротко: "Паскудне ставлення до багажу", а також поставив всього дві зірочки.

Раніше повідомляли, підвищення зарплат українцям від 13,5 до 20 тисяч гривень: підписано президентський указ.

Як повідомляв Знай.uа, статки в мільярди: у катастрофі літака постраждав відомий вугільний магнат.

Знай.uа писав, Білорусь не прийматиме українські літаки, Лукашенко сказав вирішальне слово: "Закрили нам проліт".