Сьогодні, 21 червня 2021 року, відбулися вирішальні матчі групи C на цьому етапі чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020).

В один час грала наша збірна з командою Австрії та Нідерланди проти Північної Македонії. Справи йдуть наступним чином-на першому місці знаходиться збірна Нідерландів після трьох перемог у групі (9 очок), далі опинилася Австрія з шістьма очками після двох перемог, третє місце займає Україна з трьома очками і в самому кінці Північна Македонія.

Нідерланди та Австрія забезпечили собі вихід в 1/8 фіналу Євро-2020. А от Україна чекатиме результатів усіх матчів групового етапу, щоб згодом стало відомо, чи увійдемо ми до четвірки команд із шести, хто пройде до наступного етапу за найкращими результатами серед усіх третіх місць.

збірна України, скріншот з відео
збірна України, скріншот з відео

Збірна Нідерландів перемогла Північну Македонію з рахунком 3:0. Перший гол був забитий ще в першому таймі, на 24 хвилині - Мемфіс Депай. Далі, вже в другому таймі, з розривом в сім хвилин Джорджиньо Вейналдум оформив дубль.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Фотограф Reuters зафіксував найцікавіший момент сьогоднішнього матчу України проти Австрії. Він сфотографував тренера збірної Андрія Шевченка, емоції якого зашкалюють під час поєдинку. Він не може докричатися до наших гравців.

Андрій Шевченко, фото: Reuters
Андрій Шевченко, фото: Reuters

Нагадаємо, Україна-Австрія: найважливіший матч нашої збірної на Євро-2020 стартував

Як повідомляв "Знай.ua", Україна програла вирішальний матч проти Австрії на Євро-2020: третє місце і шанс на вихід в 1/8

Знай.ua писав, Андрій Ярмоленко розповів, чи побачать його українці у складі "Динамо": "Мені не цікаво закордоном"