Відома українська співачка Таїсія Повалій, яка донедавна працювала і жила в Росії, повернулася в Україну і поскаржилася своїм фанатам на київську спеку. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«У нас сьогодні + 34!», - написала вона під фото на тлі квітучих трояндових кущів. Судячи з геомітки, вона знаходиться в столиці України.

Варто відзначити, що співачка відмінно виглядає для свого віку.

Коментатори не упустили можливості зробити комплімент своїй улюбленій виконавиці.

Таїсія Повалій, Скрін, Instagram
Таїсія Повалій, Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Ви наша розкішна літня лялечка, відпад!", "Фантастика! Безмежна Краса! А 34 - це вік дівчини на фото? Хорошааааа!", "Таечка, ви найпрекрасніша квіточка, Люблю!", "Дуже красиве фото! Найпрекрасніша троянда на фото - Це ви!", - не стримуються підписники.

«Таечка, так приємно бачити тебе красивою, щасливою і наповненою життям при цих 34. Ми тут помираємо від духоти а ти надихаєш. Розумниця", "Від такого фото, Таечка, градуси можуть піднятися і ще вище! Шикарні! Чарівні! А квіти - просто чудо! Це - Ніні Данилівні, нехай їй теж буде приємно!",- захоплюються читачі.

Також вони діляться власними "погодними умовами".

"Жаришка!", "Тая, а у нас в Москві + 32 і задуха, і немає вітру. І дуже жарко», «Амстердам - гарна погода», «В Пітері теж +34, ми тут плавимося з незвички», «Сьогодні машина показала +40, але потім охолола до +37», «у нас в місті +37 і робочий настрій", " красуня, кохана, посміхається. А ми тут подихаємо. Ми краще мінус 50 винесемо», - пишуть фанати.

Нагадаємо, раніше Повалій показала, на що проміняла Чорне море і Україну: "Моя..." Повалій захопилася красою моря

Як повідомляє портал «Знай.uа» Таїсія Повалій серед зелених гілок перетворилася на квіточку: "світиться в будь-яку погоду..." Співачка вирішила розбавити новинну стрічку "теплою" фотографією

Також «Знай.uа " писав, що Таїсія Повалій показала ноги від вух в незвичайному вбранні:"давньогрецька Богиня". Таїсія Повалій убила українців яскравим чином