Відома українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно представила новий альбом, вирушила з гастролями до Казахстану. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі MUZZONE TV.

У своєму відверто інтерв'ю Тіна зазначила, що не збирається їхати з гастролями в Російську Федерацію, і іншим не радить.

Всі спроби українських артистів гастролювати в державі-агресорі вона назвала "відсутністю самоідентифікації".

На думку співачки, це стосується і виконавців з Казахстану, куди співачка приїхала з промотуром нового альбому. Кароль заявила, що хоче довести місцевим артистам - Росія їм не потрібна.

"Я співачка з України, приїхала в Казахстан. Ми не їздимо в Росію, хоча у мене багато там шанувальників. Ви чекаєте нас, і ми чекаємо вас, тому що ми знаємо свою самоідентифікацію. Такий промотур пояснить всім нам, і вашим артистам Казахстану, що ми чекаємо їх в Україні. Нам не потрібні посередники, ми вміємо спілкуватися один з одним», - впевнена Тіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вона також побажала місцевим артистам знайти своє покликання на батьківщині, а не в Росії.

«Багато виконавців з Казахстану живуть в Москві. Хотілося б, щоб вони залишалися в своїй країні і творили для своєї Батьківщини», - сказала Кароль.

"Я захоплювалася красою, талантом і мудрістю Тіни. А після інтерв'ю даних Тіною в Казахстані я ще й захоплена її життєвою позицією і патріотизмом!", - пишуть в коментарях до відео фанати Кароль.

Нагадаємо, що Ані Лорак розкритикували шанувальники: "обличчя, як маска"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк в латексі показала, як дівчата можуть ловити рибку: з великою попою і вудкою в руках

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу показала нового чоловіка і це не Полянський: "вище і до небес"