Відома українська співачка, частий гість всіляких розважальних телевізійних шоу Наталія Могилевська продовжує радувати своїх шанувальників яскравими новинами і кадрами із зіркового життя.

Цього разу 45-річна співачка у формі капітанші заявила, що візьме участь у новому шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна". У цьому шоу їй допоможуть ціла сотня глядачів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталі Могилевської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Я стану капітаном найчисленнішого професійного журі у світі на шоу "Співають всі". Вперше за всю історію національного телебачення талант учасників оцінює не кілька людей, а ціла сотня зірок, моїх колег і професіоналів. Для мене величезна честь очолити таке журі, я хочу подякувати своїм колегам за це почесне місце. Обіцяю, що в складній ситуації я прийму правильне рішення і воно завжди буде на боці справжнього таланту.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це буде найсправедливіше журі, тому що неможливо впливати на сотню успішних, гарячих і амбітних людей! Це буде найзірковіше шоу України! І все для того, що б знайти тебе! Найголосистішого, талановитого, музичного конкурсанта! Та не закінчаться таланти України ніколи", — розповіла Наталія Могилевська.

Наталя Могилевська, фото instagram.com/oleg.photographer/
Наталя Могилевська, фото instagram.com/oleg.photographer/

Цікаво зауважити, що на опублікованому знімку Наталія Могилевська позує в білосніжному костюмі, з золотистими гудзиками і декором, під піджаком якого видно бежевий топ. Завершує картину капітанський капелюх, який прикриває розпущене і гарно укладене волосся.

Раніше повідомляли, Юрій Ткач з "Квартал 95" приручив пухнастих "вовків" посеред Києва: "Красені".

Як повідомляв Знай.uа, у "Холостячку" Огневич вселилася молода Могилевська: робила це з Владом Ямою.

Знай.uа писав, Наталія Могилевська розповіла про зруйновані стосунки через бутерброд з ковбасою: "дуже важко".