Зірка українського телебачення, майже перше обличчя "Нового каналу" Сергій Притула, який у вівторок, 22 червня, святкує ювілей, поділився секретом молодості та розкрив плани на майбутні 40 років. Цікаво, що перше на що звернув увагу телеведучий, що йому казали про забобони стосовно святкування 40-річчя. Однак, це Сергія не лякає.

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю, яке взяли на "Новому каналі" у Сергія Притули.

Сергій Притула, фото: Новий канал
Сергій Притула, фото: Новий канал

Про здобутки за 40 років

– Констатую, що в мене троє чудових дітей, достатньо великий досвід у професійній царині, яким я не лінуюся ділитись, а також певні здобутки у волонтерському середовищі, – говорить ведучий. – Минулого року, окрім звичного військового волонтерства, в мене з’явився благодійний фонд, який займається справами невійськового характеру. Це те, що приносить задоволення.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Про плани на наступні 40

– Найближче десятиліття я буду займатися політичною діяльністю, а далі – побачимо, – поділився Притула. – Сподіваюся, що десь далеко на пенсії зможу більше часу приділяти бавленню з онуками, аніж займатись чимось таким, що забирає стільки часу, як зараз.

Сергій Притула, фото: Новий канал
Сергій Притула, фото: Новий канал

Про святкування 40-ка

– Мені казали: «Мужики 40 років не святкують, ти не боїшся?» А я запитував у таких людей: «А чому я маю не святкувати?» Мені достеменно так ніхто й не пояснив, у чому полягає природа цього забобону, – зізнається ведучий. – А я, відверто, не знаю, скільки мені Господь відміряв. Знехтувати можливістю ще раз зібрати за одним столом людей, яких я люблю, які для мене важливі й близькі, не збираюсь. Я страшенно радий, що на день народження приїдуть усі мої брати та друзі зі всієї України. Буде відносно невелика компанія людей, з якими я хочу розділити ще один чудовий вечір нашого з ними спільного життя.

Сергій Притула, фото з instagram
Сергій Притула, фото з instagram

Про секрет молодості

– Можливо, через заняття спортом, або ж гени даються взнаки. Чи, наприклад, тому, що я добре їм і ходжу в шапці (сміється). Але, мабуть, найважливіше, що намагаюся викристалізовувати навколо себе позитив. І тут навіть не про оточення, – говорить Притула. – Зараз всюди дуже багато агресії, перепалок, хейту між людьми, а я намагаюся гіперболізувати все добре, що відбувається, або ж ініціювати його. Мене дуже тішить, що це знаходить відгук у людей. Думаю, позитивні емоції дозволяють залишатись, умовно кажучи, молодим. Не знаю, як зовні, але принаймні всередині. Останній рік у мене Patreon №1 в Україні. Щомісяця люди донатять кошти, якими я потім з великим задоволенням допомагаю дитячим будинкам, реабілітаційним центрам, громадським організаціям, що займаються чимось гідним у цьому житті. Дуже круто, коли ти є посередником між бажанням людей допомогти і фінальним результатом.

Раніше повідомляли, Сергію Притулі - 40 років: як ведучий вболівав за збірну України із тризубом у руках.

Як повідомляв Знай.ua, колишню дружину Дзідзьо Slavia завалив квітами таємний шанувальник: "Хлопчик подарував".

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко знову опинилася у весільній сукні, але з іншим чоловіком: Арсен Мірзоян не поруч.