У середу, 23 червня, по всій території Україні очікується спекотна погода. Водночас у деяких областях синоптики прогнозують сильні дощі, зливи та грози.

Як повідомляє український Гідрометцентр, максимальна температура повітря в цей день складе +35 градусів. Такою вона очікується в Чернігові, Сумах, Луганську та Ужгороді.

Зазначається, що майже по всій країні буде сонячно. При цьому дощі пройдуть у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Сімферополі, Запоріжжі.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Незважаючи на рясні опади, в цих регіонах буде дуже спекотно – стовпчики термометрів піднімуться до +31 +34 градусів. Синоптики обіцяють, що найнижча температура повітря буде в Одесі та Миколаєві – +26 +28 градусів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

У Києві в середу буде сонячно і сухо. Температура повітря в столиці складе +32 +34 градусів.

погода 23 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

23 червня вшановується пам'ять священномученика Тимофія Прусського. Погоду в цей день передбачав дим від багаття: якщо він піднімається стовпом – до ясної погоди, стелиться по землі – до негоди. А якщо на Тимофія стоїть посуха, то в цей день добра не чекай.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.