Жінка зі смертельною хворобою збирається народити дитину, незважаючи на можливі наслідки і ускладнення.

Йдеться про Хізер, якій на даний момент сорок років, успадкувала так звану хворобу Хантігнтона в головному мозку, викликане дефектним геном. Це захворювання викликає зміни в центральній області мозку, які впливають на рухи, настрій і розумові здібності. Воно є смертельним, передає портал BBC Україна.

Жінка бачила, яким чином від даного страшного захворювання померла її мама. Згодом вона зі своїм чоловіком виявила дане захворювання у себе, коли вона була вагітною.

Вони разом з її чоловіком Адріаном вирішили не відмовлятися від своєї дитини, так як вважають, що він їм потрібен не тільки здоровим. Хізер ще не думала, як обговорювати цю хворобливу тему з майбутнім малюком,

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Але це буде не так страшно, як було зі мною, адже наука не стоїть на місці", - каже вона.

До слова вчені в 2017 році проводили експерименти, що змушують дефектний ген припинити свою руйнівну дію. Експериментальний препарат, який вводять в спинномозкову рідину, знижує рівень токсичних білків, вбивають клітини головного мозку. Незважаючи на те, що все ще неможливо зупинити дане захворювання, наука рухається вперед до вирішення проблем.

На жаль, стан Хізер неминуче погіршується. Як повідомив професор Університетського коледжу Лондона Едвард Уальд, середня тривалість життя хворого з моменту появи симптомів - від 15 до 20 років, зі "значною втратою функцій з самого початку".

Проте подружжя вірить в те, що зможуть спільно максимально вкластися в свою дитину.

Нагадаємо, кішку рознесло до 20 кілограм: живіт розміром з м'яч і світовий рекорд

Як повідомляв " Знай.Іа", в Харкові отруїлися десятки любителів суші і ролів: з ресторану під крапельниці (оновлено)

Знай.ІА писав, полуниця, яйця, йогурт і нічого зайвого: бюджетний десерт на літо