Для жителів харківського мікрорайону "Олексіївка" ці літні дні зіпсувала компанія молодих хуліганів. Інциденти сталися на зупинці трамвая "Олексіївська". Хлопці при вході в трамвай "лапали" жінок за інтимні місця і поводилися зухвало.

Місцеві жителі сфотографували обличчя цих хуліганів і показали всій Україні. Як тільки їхні обличчя вирішили зняти на камеру, компанія розбіглася, огидна "розвага" закінчилася.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "ХХ".

Інцидент на Олексіївці, фото: Telegram
Інцидент на Олексіївці, фото: Telegram

"Місто має знати своїх у**бків. На зупинці трамвая "Олексіївська" при виході лапають жінок. Як тільки дістали камеру - всі відразу розбіглися. Щури.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Інцидент на Олексіївці, фото: Telegram
Інцидент на Олексіївці, фото: Telegram

У Telegram-каналі опублікували всього пару фотографій, але на них можна помітити обличчя хлопців, особливо другого, який підстерігав жінок на задніх дверях трамвая. Видно, що ці персонажі ще в дуже молодому віці і невідомо, що їх спонукало так проводити час.

Важливо зазначити, що в таких випадках найчастіше поліція складає протокол про "дрібне хуліганство". Такі дії тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Таке покарання не зрівняється з тим, що можуть пережити в момент "домагання" жінки, і навіть чоловіки. Закон один для всіх.

Раніше повідомляли, зірку серіалу "Кадетство" Головіна звинуватили в сексуальних домаганнях: "Мені наплювати наскільки він відомий".

Як повідомляв Знай.uа, ти до подруг - а він слідом: що робити, якщо улюблений стежить за тобою.

Знай.uа писав, киянин влаштував стрілянину через сварку з дружиною-швидка знадобилася продавщиці полуниці.