Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив селфі з оператором Олександром Дмитрієвим, позуючи на зйомках другого сезону шоу "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим".

Так, мандрівники насолоджувалися світанком на тлі річки і полів, проте шоумен звернув увагу аудиторії на різкі зміни в зовнішності колеги.

Виявляється, Олександр о 3 годині ранку спросоння збрив вуса, а після вирішив збрити ще й бороду. Сам же Комаров зізнався, що насилу впізнав друга і дуже здивувався такому його рішенню.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Добрий ранок.

Сьогодні я не впізнав оператора @dmytryiev_aleksandr Він о 3 годині ранку спросоння ненавмисно збрив вуса, і вирішив заодно бороду.

Що скажете, схожий?

Краса - Україна🇺 🇦 🙂❤"

Фолловери не пройшли повз: "Вилитий Пушкін 😅", "Як ніби інша людина 😄", "Діма поясни народу навіщо Сашко збрив вуса, швиденько😂🇺🇦👍", "😂Не дуже схожий, будемо звикати😍🔥", "смішний😂 дуже не звично бачити його так😂", "Схожий на Логана".