Популярний український телеведучий, автор тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров повідомив у соцмережі Instagram, що його новий проект під назвою "Подорожуй Україною" побив рекорд за переглядами на телебаченні.

"Друзі, новий випуск "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" на 1+1 цієї неділі взяв рекордні показники перегляду. Частка випуску за аудиторією 18-54 (50+) була 21.7%. Це найкращий результат серед усіх тревел-шоу. Не за день, місяць чи рік, а за історію вимірювань телеперегляду. Так, ці цифри зрозумілі насамперед людям з "телевізійної кухні". А багато хто з вас справедливо запитають: "Що це і навіщо нам це знати?:)"

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Просте слово. Це рекорд перегляду серед тревел-шоу в Україні, за багато років. І я просто хочу сказати дякую кожному з вас. Рейтинги - показник вашого інтересу до нашої роботи. Низький уклін кожному глядачеві. Дякую, що дивитеся ❤ Поїхали далі!

Наступної неділі о 10-50 на 1+1 продовження. Ми вперше візьмемо в експедицію своїх дружин, а Саша Дмитрієв буде героєм програми, а не оператором", - написав Комаров.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Дмитро Комаров досліджує кожен куточок батьківщини в новому шоу "Подорожуй Україною".

Нагадаємо, Дмитро Комаров вчепився зубами в давню живність: "Неймовірний смак".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров ризикнув життям у дикій природі: "Без кліток та огорож".

Також портал Знай.uа писав, як Дмитро Комаров повис на страшній висоті: вся Україна під ногами.