Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйонів чоловік.

Він продовжує розповідати про "Українські Мальдіви", острів Джарилгач. Туди телеведучий відправляється вже близько 20 років, а зараз знову опинився там з коханою жінкою і оператором зі своєю любов. Дмитро показав інший спосіб відпочинку на морі в диких місцях.

Дмитро Комаров, скріншот: Youtube
Дмитро Комаров, скріншот: Youtube

Комаров додав, що на цьому острові можна також зустріти справжнього ченця-відлюдника, якого дуже хочеться порівняти з "Робінзоном Крузо". А також виконати дитячу мрію, опинившись на безлюдному острові. Також на Джарилгачі присутня ідеальна прозора вода і безліч диких тварин.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Ну хіба це не звучить казково? Я відпочиваю на Джарилгачі з початку 2000-х, вже майже 20 років. Сьогодні я розділю з вами подорож в місце, яке називаю одним з улюблених. А ви в дитинстві фантазували, уявляли себе "Робінзонами Крузо" на безлюдному острові?)", - пише Дмитро Комаров у публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
"Приємно дивитися на щасливих людей! Так тримати!😍😍😍❤", "Дмитро, ви - найкращий!👏 Обожнюю ваші передачі з усіх тревл-шоу "Світ навиворіт" моє улюблене️️", "Мабуть мій найулюбленіший ведучий 👏 завжди з захопленням дивлюся кожен випуск", "Клас, ви молодці!👍👍👍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Комаров зі "Світу навиворіт" показав молодій дружині українські Мальдіви: блакитна вода і дельфіни

Як повідомляв "Знай.ua", Діма Комаров з "Світу навиворіт" мало не залишився в дикому племені: "Була та ще п'янка"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров побив рекорд в шоу "Мандруй Україною": навіть вода почервоніла