Панкейки з начинкою можуть стати улюбленим сніданком вашої родини. Особливо, якщо ця начинка – розтоплений шоколад.

Нічого складного у приготуванні цих смаколиків немає – із задачею впорається навіть школярик. Тож це ще один гарний привід провести час із своєю дитиною, готуючи смачний сніданок.

Що знадобиться:

Для начинки:

  • Шоколадна паста «Нутелла» або ж плитка шоколаду.

Для тіста:

Популярні новини зараз

Карантин в Україні продовжать восени: чого очікувати з 1 вересня

Наталя Могилевська зухвало відповіла на закиди через вік: "Пекти онукам і сидіти в городі"

Тіна Кароль у прозорій сукні зробила українцям несподіваний сюрприз: "Вибух драйву"

Віктор Павлік розповів про велике горе: "Потрапив в аварію, покалічений..."

Показати ще
  • Одне яйце
  • Три чайних ложки кокосового цукру (підійде і звичайний)
  • 230 грамів просіяного борошна
  • Чайна ложка розпушувача
  • Склянка (200 мілілітрів) молока
  • Дрібка солі
  • 20 грамів вершкового масла

Як готувати: яйце збити вінчиком, всипати цукор і знову збити, поступово додаючи просіяне борошно та розпушувач. Посолити, влити молоко та замішувати, поки маса не стане однорідною.

Влити в тісто розтоплене масло, старанно вимішти.

Викладати тісто за допомогою столової ложки на гарячу суху сковорідку, додаючи в центр шматочок шоколаду чи чайну ложечку пасти. Зверху прикрити ще ложкою тіста.

Смажити на середньому вогні, підпікаючи з обох сторін до готовності.

Коли розламаєте готовий панкейк, з нього апетитно витікатиме шоколад.