Популярна українська журналістка, телеведуча, зірка проєкту "Аферисти в сітях" і наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь, після того, як порадувала шанувальників ранковою прогулянкою в парку зі своїм нареченим, знайшла собі нове заняття і намагається реалізувати в собі талант ріелтора.

Справа в тому, що телеведуча вирішила допомогти своїй подружці продати автомобіль, який прийнято називати жіночим смартом. Лебідь навіть ласкава прозвала його "пупсиком".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Розшукується! Новий господар/господиня малюка "Мартіна"! Улюблена подружка Аня @kinozerno продає свій верткий смарт 2002 року! Пупсик з великими вікнами, люком на весь дах (каааайф) і габаритами "а шо? Так можна було?". У двірники можна не співати)) але співати за його кермом - дуже навіть. Для зацікавлених всі питання - власниці Ані", - пише телеведуча в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Олена-Крістіна Лебідь в шостому сезоні проєкту ходила на побачення з різними чоловіками. Так, вона поспілкувалася з турком-таксистом, любителем рольових ігор і навіть альфонсом. Причому останньому вона ще й примудрилася зірвати весілля.

Раніше повідомляли, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала, що з нею зробив стоматолог: "Скляна ніздря".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь спробувала себе в рибалці: "Кайфонула від душі".

Знай.uа писав, спідниця нареченої Розенка Олени-Крістіни Лебідь зрадницьки задралася, ексміністр тільки радий.