Актори студії "95 квартал" Юрій Ткач і Олександр Пікалов показали, як вже немолоді українці намагаються пройти реєстрацію онлайн, щоб подивитися футбольний матч Лімги Європи. Відповідний Відеоролик розмістили на сторінці «95 квартал» в соціальній мережі Instagram.

"Як мужики не могли подивитися футбол онлайн. У кожного була така ситуація: до важливого футбольного матчу залишаються лічені хвилини, а онлайн сервіс, де ви вирішили його дивитися, не працює», - коротко розповіли про задум сценки автори повідомлення.

У ролику Ткач і Пікалов намагаються пройти реєстрацію на онлайн-платформі, проте їх чекає чимало труднощів і кумедних ситуацій на шляху до бажаного ефіру. Зокрема, щоб довести, що вони не роботи, чоловікам доводиться дізнаватися світлофори і шукати ховраха в полі.

"Боже, на кого вони схожі, як два дзеркала, ну ладно Юрчик, він і був повний, а того рознесло, як на дріжджах, так "95 квартал", весь розпух від «важкого» життя», - зазначають у коментарях до ролика українці.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ткач свою реальну адресу сказав», - помітили глядачі.

«Ох, два брата-акробата. Молодчинки", - хвалять акторів.

Однак не всім такий гумор припав до душі.

"Бомбічний гумор, просто іскрометний, таке навіть по синьку навряд чи зайде", - обурюються українці.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.