У четвер, 23 червня, по всій Україні погода залишиться спекотною – місцями температура повітря сягатиме +35 градусів. Також деякі області накриють грози і дощі.

Так, за прогнозом Укргідрометцентру, майже у всіх регіонах температура повітря буде в межах +30 градусів і вище. Прохолодніше буде лише на Півдні країни.

В Одеській, Херсонській областях та в окупованому Криму температура повітря буде близько +26 +30 градусів. При цьому на решті території і далі триматиметься аномальна спека.

погода 24 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що позитивно спека вплине на воду в морях і річках. Температура води в Чорному, Азовському морях і Дніпрі прогрілася до +20 +25 градусів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дощі і грози очікуються в західних і південних регіонах. Суха погода там буде лише на Закарпатті, а на Буковині можливі опади, але без грози.

У Києві в четвер буде сухо і сонячно, температура повітря складе +32 +34 градуси.

Народний прогноз погоди в Україні

24 червня відзначається день пам'яті апостолів Варфоломія і Варнави. Сонячну погоду передбачав туман, який вранці стелиться по воді. Наші предки помітили, якщо під час сходу сонця стоїть задуха, то гарної погоди не варто чекати.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.