Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру в гурті "ВІА Гра" і знялася в декількох фільмах, часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 39-річна виконавиця розмістила в соцмережі милий знімок, на якому вона зображена за кермом свого автомобіля. Надя посміхається на камеру і виглядає дуже щасливою. У підписі до кадру Мейхер зазначила, що посмішка продовжує життя, а також допомагає вирішувати труднощі.

"Посмішка, не лише продовжує життя, але і дає безліч варіантів з гідно виходити з великих і малих труднощів", - написала співачка.

"Бомба 🔥🔥🔥", "Красуня Надя 😍❤️❤️❤️", "Ну яка ж ти прекрасна! Надя", - коментують фотографію користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Надія Мейхер, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Слава Дьомін "зачепив" великі груди Надії Мейхер: "Мені було цікаво". Виконавиця досі ображена на Славу Дьоміна після питання про груди на інтерв'ю.

Нагадаємо, Надія Мейхер покружляла в сукні без білизни, українці в захваті: "Ніжно і чарівно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надія Мейхер перервала мовчання після новин про домагання продюсера "ВІА Гри".

Також портал Знай.uа писав, що Надія Мейхер пережила неминучу втрату: "Свобода". Співачка вирішила поділитися думкою, яка найбільше зараз відгукується в її душі.