Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч. Зірка хоче за прикладом минулої "Холостячки" Ксенії Мішиної знайти своє кохання.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram поділилися жартівливими лайфхаками Злати, які вона рекомендує використовувати в разі, якщо чоловік не сподобався на першому побаченні.

"Злата Огнєвіч поділилася лайфхаками, як же поводитися на першому побаченні з хлопцем, якщо хочеш зробити зустріч останньою. Головним питанням залишається: чи дотримуватиметься Холостячка таких правил, якщо раптом учасник не припаде їй до душі? 😅

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Захопливо розповідати про своїх колишніх, ваш перший поцілунок в усіх гарячих подробицях! Заспівати йому пісеньку "Santa baby", у якій дівчина просить подарувати каблучку від "Тіффані", кабріолет 54-го, яхту, платиновий рудник. При цьому мило усміхатися і казати: "Це моя улюблена пісенька".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Називати його "пупсик", "солоденький", "котик", щоб чули інші. Голосно сміятися, легко похрюкуючи. Позичити в нього гроші", - йдеться в публікації.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч показала, в чому буде на першій вечірці "Холостячки": "Аж мурашки".

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зважилася розповісти про свій нічний "жах": новому коханому на замітку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огнєвіч у весільній сукні вирішила долю нового нареченого.

Також портал Знай.uа писав, як Григорій Решетник надихнувся перед ефірами з Огневич: "Час кохання".