Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, вже готується до другого сезону реаліті-шоу "Холостячка".

Головна героїня проекту також часто радує шанувальників цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу Злата зняла ролик, в якому вона їде в автомобілі і слухає пісню українського виконавця Adam. Майбутня "Холостячка" зазначила, що трек "Кайф".

"Adam "Дещо інше" кайф", - зазначила в підписі до ролику Злата.

Дивіться кліп Adam - "Дещо інше" , який сподобався Златі Огнєвіч:

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Другий сезон "Холостячки" розпочнеться восени 2021 на телеканалі СТБ. Зараз йде кастинг чоловіків-учасників проекту. Напередодні прем'єри головна героїня Злата Огнєвіч зізналася, що в чоловіках її підкуповують інтелект та почуття гумору.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч показала середній палець хейтерам: "Як же набридли..." Артистка розмістила уривок з нової пісні.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч вже готується до" Холостячки", навіть сіла на шпагат: "Мій секрет".

Як повідомляв портал Знай.uа, Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч втомилася бути сильною і незалежною: "Хочу на ручки".

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч готується шукати чоловіка перевіреними методами: піджак на голе тіло і високі ботфорти.