Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нещодавно 33-річна Нікітюк показала у своїх Insta Stories свіжу фотографію, на якій вона зображена за кермом автомобіля німецької компанії Porsche.

Також у руках ведуча "Хто зверху" тримає величезний букет різнокольорових альстромерій. Леся зазначила, що стоїть у київській заторі, але це потрібно робити "гарно".

"Стій в пробці гарно", - жартівливо підписала знімок Нікітюк.

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк у крихітній сукні показала, що між ними з Сергієм Притулою: "Дружина не ревнує?" Ведуча виставила серію яскравих знімків, відправившись на вечірку з нагоди дня народження її колеги по шоу "Хто зверху" Сергія Притули – 22 червня шоумену виповнилося 40 років.

Нагадаємо, Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "Забігла привітати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк закинула дієти і "підсіла" на солоденьке: може собі дозволити. Ведуча похвалилася, які ласощі може собі дозволити, незважаючи на струнку підтягнуту фігуру.

Також портал Знай.uа писав, як Леся Нікітюк в купальнику показала гігантський живіт і стала мемом: ось як потрібно веселитися влітку.