Анастасія Приходько розповіла про свою проблему. Відповідний пост з'явився на її офіційній Instagram-сторінці.

Українська співачка, заслужена артистка України, яка невдало спробувала свої сили в політиці, Анастасія Приходько на даний момент не виступає і сидить вдома. Причина затишшя в житті артистки - зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

У своїх соцмережах вона іноді коментує різні новини в світі шоу-бізнесу, а іноді вона ділиться труднощами материнства.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Цього разу в сторіз вона опублікувала відео, на якому вона показала своє опухле обличчя. Ймовірно, догляд за малюком не дається легко. Навіть незважаючи на те, що цієї ночі вона спала з сином добре, у неї все одно опухле обличчя.

Також Приходько повідомила, що на даний момент її синові три місяці і вона їде з ним на плановий огляд.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.