Дружина відомого українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія досить часто радує багатотисячну аудиторію зворушливими сімейними фотографіями в Instagram.

Нещодавно Вікторія повернулася додому з відпочинку в Запорізькій області, де вона відмінно провела час з 6-річною донькою Елізаветою, яку шанувальники зіркової пари також знають, як "крихітку Ліззі". Там вони відпочивали без зіркового глави сімейства.

На свіжому знімку в соцмережі маленька Ліза позує після купання в басейні. Варто зазначити, що у дівчинки дуже мила беззуба посмішка. Виявляється, донька Юрія Ткача бере у "зубної феї" гроші за свої зуби.

"А дівчинка дорослішає ..))) Лізі прям зайшов обмін зубів 🦷 на 💵 ...))) Тепер намагається розхитувати верхні.. 🤣🤣🤣", - жартівливо написала Вікторія.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Красуня 💕", "У нас так само 😂", "❤️❤️❤️", - коментують кадр користувачі соцмережі.

дочка Юрія Ткача, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що дружина Ткача з "Кварталу 95" похвалилася скромним відпочинком: відправив на Азовське море.

Нагадаємо, дружина Юрія Ткача розтягнулася в шпагаті на тлі Дніпра: "Волочкова відпочиває".

Як повідомляв портал Знай.uа, красуня-дружина Юрія Ткача розчулила міні-копією чоловіка: "Одне обличчя".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" показав нову подружку: "Знайомтеся". Комік опублікував на своїй сторінці дуже зворушливий ролик.