З'явилася інформація, що популярного російського співака, шоумена і актора Філіпа Кіркорова, який ще свого часу грав разом з Володимиром Зеленським в одному кіно, внесли до списку осіб, які загрожують національній безпеці України.

Тепер на території України пісні Філіпа не зможуть законно ставити на радіо, а кліпи крутити на телебаченні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-службі Міністерства культури та інформаційної політики України.

Рішення Мінкульту України, скріншот: mincult.kmu.gov.ua
Рішення Мінкульту України, скріншот: mincult.kmu.gov.ua

Міністерство культури та інформаційної політики внесло артиста до переліку осіб, які загрожують національній безпеці. Відповідне рішення ґрунтується на листі від Служби безпеки України. Зазначений лист у Мінкульті отримали 11 червня. Наказ про внесення Кіркорова до переліку видали 22 червня.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Філіп Кіркоров, instagram.com/fkirkorov
Філіп Кіркоров, instagram.com/fkirkorov

У прес-службі повідомили, що процедура автоматична, тому Мінкульт не приймає рішення включати чи ні окремих осіб до переліку. Наявність людини в так званому "чорному списку" означає заборону показу на телебаченні програм з його участю.

У той же час, Кіркоров назвав український Крим "російським" і незаконно відвідував півострів. У російського співака також звання Народного артиста України.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода "забула" ліфчик, надівши піджак на голе тіло: "Все інше додасться".

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова в курсі? Філіп Кіркоров розповів про секс утрьох, плату за інтим і побиття підлеглих.

Знай.uа писав, 54-річний Філіп Кіркоров осідлав молодого худорлявого співака: "Не намагайтеся повторити".