Відомий український співак, композитор, музикант і улюбленець зірки сцени Андрія Данилка Melovin, любить радувати шанувальників різноманітними фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 240 тисяч людей.

Стало відомо, що сьогодні, 24 червня, радіостанція "Наше Радіо" у своїй студії організувала онлайн-концерт для випускників, на який були запрошені українські виконавці.

Одним із запрошених гостей став і Melovin. Артист виконав виконав свій хіт "І кров кипить".

"Хто слухав ефір? 🩸🔥",- запитав у своїх шанувальників виконавець.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Окуляри ... ці окуляри ... чи не ті це окуляри, які я дарувала? Вони, дійсно, дуже схожі...", " Людям без кондиціонера не дивитися, занадто гаряче🔥", " чекали ефір, слухали, насолоджувалися...спасибі", " Здається, я зловила сьогодні сонячний удар! Але не від того сонця, що в небі світить, а від тебе! 🔥 🔥 🔥 ", "І слухала і дивилася🔥 🙌", " слухали і захоплювалися. Нова ера творить чудеса🔥", " тобі дуже йдуть ці окуляри 🔥❤️"," слухала, дивилася і в черговий раз нескінченно закохувалася в твій голос😍", " Акустична версія прям в саме сердечко💔 🩸. Гітара в співіснанні з твоїм голосом шикарно звучала🎸", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Улюбленець Данилко MELOVIN приміряв образ "Люцифера", школярки в екстазі: "я поперла..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Улюбленець Данилко MELOVIN зізнався, чому його вважають "Воландемортом": "Чужий серед своїх"

Також «Знай.иа " писав, що З улюбленцем Данилко MELOVIN трапилася біда, впав без сил і не встає: "Сам же хотів..."