Як відомо, Україна вийшла в плеф-офф Євро-2020, і вже готується до наступного поєдинку на полі. Таке сталося вперше в історії.

Наступний поєдинок пройде зі збірною Швеції в Глазго, 29 червня. Третій гол шведів практично вивів цю команду на Україну (інакше, за рахунку 2:2 – українці зіграли б проти іспанців).

Після цього, півзахисник збірної України Тарас Степаненко розповів про те, як їх підтримували українці, зокрема, дружина і мама.

Він приділив своїм рідним особливу увагу в оповіданні, як так не може натішитися тій підтримці, яка його гріє на матчах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Моя мама могла б бути ультрас, швидше за все. Наші дружини підтримують команду, нас персонально. Це як частинка нас. Юлія Пятова теж дуже активна, вона теж могла б бути ультрас" - говорить Тарас Степаненко.

Також, чоловік зазначає, що його дружина, Кравцова і Матвієнко люблять повболівати за келихом просекко, щоб трохи раслабиться.

"Якщо був би махач, не знаю, пішли б вони чи ні. Моя мама точно б пішла " - підсумував спортсмен.

Нагадаємо, що вихід в плей-офф стався завдяки трьом матчам, які зіграла українська збірна до цього. З рахунком 2:3 вони програли Нідерландам, пропустивши на останніх хвилинах, але незабаром відігралися на матчі з Північною Македонією - 2: 1. У заключному матчі групового етапу Україна мінімально поступилася Австрії, але, це все одно не завадило пройти далі.

Нагадаємо, Андрій Шевченко емоційно відреагував на першу перемогу збірної України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Бухаресті перед грою Євро-2020 українці та австрійці заспівали відомий хіт про Путіна

Також "Знай.ua" писав, українські фанати "зчепилися" з австрійцями перед матчем збірних на Євро-2020