Відомий російський телеведучий білоруського походження, Дмитро Шепелєв вирішив розповісти шанувальникам, що відчув, коли став батьком вдруге.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де детально описав всі свої почуття.

Емоції, за словами телеведучого, відрізняються кардинально. Вдруге це якось більш спокійно все відбувається, впевненіше і простіше, так як за спиною вже є якийсь досвід. Загалом, не так хвилююче.

Він згадує постійно історію, яка сталася після того, як народився Платон. Через годину після цієї події, лікарі запитали супроводити його на перший медичний огляд.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Стандартна процедура. І ось я стою біля коритця, в яке його поклали, тримаю його ручку, а медичні сестри крутять його, крутять. І мені все здається, що вони роблять це дуже різко, навіть грубо. Мені не подобається те, що вони роблять, мені здається, що вони роблять йому неприємно і мене це дуже злить. Дуже! Вони роблять прокол і беруть кров з п'ятки і в цей момент я розумію, що готовий кинутися на них з кулаками, щоб вони припинили його мучити, я ледь себе стримую".

Через вісім років, коли Дмитро Шепелєв проходив цю процедуру знову, він про все це розповів лікарю. Вона почала сміятися, і подякувала за те, що він попередив її про це.

Цього разу Дмитро Шепелєв розуміє, що не відчуває подібного, адже спокійний, що синові ніхто не зашкодить, і довірився лікарям, щоб ті зробили все самі.

На новому знімку, до слова, телеведучий разом зі своїм новонародженим сином Платоном, якому вже не так давно виповнилося вісім років. Чоловік посміхається, видно, що неймовірно щасливий випробувати всі ці емоції знову.

Нагадаємо, що Шепелєв зізнався, що шлюб тріщить по швах після народження малюка: "не знаходять розуміння".

Як повідомляв портал Знай.ua, вдівець Фріске Шепелєв зізнався в поцілунку з Наомі Кемпбелл: "ви собі лестите".

Також Знай.uа писав, що Шепелєв зривається на дітей і не приховує:"сніданок г*ЗНО".