Відома українська телеведуча, зірка телевізійного проекту "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Її чоловік, теж знаменитий телеведучий Юрій Горбунов, теж любить викладати різні фотографії і відео у себе на акаунті з мільйоном передплатників. Якось недавно подружжя відпочивали в Одесі, фотографувалися біля безлічі визначних пам'яток і заходили в популярні заклади.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

А зараз Юрій поділився новою публікацією, на якій зобразив себе і дитячі книжки. Він зазначив, що побував на ювілейному "Книжковому Арсеналі". Захід проходить з 23 по 27 червня 2021 року.

"Книжковий арсенал ще раз нагадує - книги це світло. Особливо дитячі!!", - написав Юрій Горбунов у публікації.

Юрій Горбунов і Катерина Павленко, instagram.com/gorbunovyuriy
Юрій Горбунов і Катерина Павленко, instagram.com/gorbunovyuriy

"Дитячі білінги Олександри Орлової купите, не пошкодуєте!!!!Ну і не тільки. "Чарівне горнятко", "Гарбузова відпустка", "Чотири князівни", "Де ти, Діно" і багато інших - святкові години для вашої дитини!!!!", - пише один з користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, "Вагітна" Настя Каменських у капелюшку перетворилася на Катю Осадчу: Горбунов таких любить

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча у фартусі показала "вагітний" футбол: "Програма максимум"

Також Знай.ua писав, Юрій Горбунов зізнався, що робив на морі без вагітної Осадчої: "Це гріх"