Вєрка Сердючка - персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком - давно завоював серця як українців, так і жителів самих різних куточків світу. І кожна поява легенди тепер є подією для шанувальників.

Виконавець не надто часто, проте радує фанатів всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за Вєркою стежать понад 170 тисяч осіб.

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

А зараз Сердючка виклала Instagram Stories з кумедним відео, яке підписано як"ми з другом на задній парті: приїде комісія, будьте серйозніше". Користувачі запропонували зануритися в ностальгію, щоб переглянути фрагмент третього кастингу на сьомий сезон усіма відомого шоу "X-Factor".

Андрій Данилко, скріншот із відео
Андрій Данилко, скріншот із відео

"Вибачте, мені прислали смс-ку. Як вас, скажіть ще раз, звуть? Хішам, скажіть... вибачте, будь ласка, вибачте", - каже Андрій Данилко, весь час зупиняючись через напади сміху.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вєрка Сердючка, скріншот: Instagram Stories
Вєрка Сердючка, скріншот: Instagram Stories

Тоді виконавець сидів у журі з Юлією Саніною з The Hardkiss, з Антоном Савлеповим і з Костянтином Меладзе.

"За хлопця прикро трохи, ну, гаразд, посміялися, досить, Хішаму ніяково, він заспівати хотів...", "Та спасибі цьому хлопцеві, і Данилко, підняли настрій мільйонам людей))) заспівати він ще встигне, і взагалі хлопцеві пощастило, він став популярним)", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможець Євробачення з Maneskin знову згадав про Україну і Go_A: "Застрягла в моїй голові"

Як повідомляв Знай.ua, Вєрка Сердючка повернеться на сцену Atlas Weekend, українці не можуть стримати радість: "Це мега!"

Також Знай.ua писав, шлях України на "Євробаченні": як Вєрка Сердючка, Світлана Лобода та Ані Лорак запалювали найбільшу сцену світу