Ще навесні стало відомо, що всесвітньо відома співачка, зірка поп-сцени Брітні Спірс особисто звернулася до суду Лос-Анджелеса (Каліфорнія) у справі про її тривалу опіку.

39-річна виконавиця з 2008 року перебуває під опікою, але досить рідко бере особисту участь у судових слуханнях і не коментує юридичний порядок. Тоді суддя і призначив слухання на 23 червня 2021 року, коли Брітні Спірс повинна була виступити в суді. Зараз же з'явилася інформація про те, що трапилося судовому процесі. Про це повідомляє BBC.

Брітні Спірс / фото: Instagram
Брітні Спірс / фото: Instagram

Співачка виголосила пристрасну промову, що тривала більше 20 хвилин. Хоч суддя і попросив її пригальмувати, Спірс зізналася, що хотіла б залишатися в телефоні протягом усього свого життя, щоб не повертатися до колишнього життя. Вона бажає покласти край консерваторству.

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

"Я збрехала, коли сказала всьому світу, що у мене все в порядку, і я щаслива. Я заперечувала це. Я була в шоці. Я травмована. Я нещаслива. Я не можу заснути. Я так зла, це безумство. І я в депресії. Я плачу кожен день", - зізналася Брітні Спірс у відповідь на одну зі своїх публікацій в Instagram.

Також співачка зізналася, що хотіла б згодом вийти заміж за свого хлопця, щоб народити ще одну дитину. Однак опікунство не дозволяє цього.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

Нагадаємо, Брітні Спірс вперше виступить у суді проти свого батька: "Зможе безпосередньо звернутися"

Як повідомляв Знай.ua, Брітні Спірс вирвалася на свободу і помчала просто в суд: молить про допомогу, батько не дає спокою

Також Знай.ua писав, батько Брітні Спірс випустив зірку з ув'язнення і навіть дозволив весілля