Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно виконавиця просто танцювала на камеру, а користувачі помітили її "вагітний" животик і стали думати, що Настя приховує своє становище від очей фанатів.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

А зараз Настя Каменських запрошує українців на свій концерт, який пройде на початку наступного місяця. NK виконає свої пісні 1 липня 2021 року в Cuba Camp. І також вона зізнається, що всі її слухачі, які прийдуть на цей захід, зможуть побачити багато сексуального і несподіваного.

"Друзі! Всіх чекаю 1 липня в Cuba Camp 💃 🏻 @ cuba_camp буде багато несподіваного і сексуального❤️🔥", - пише Настя Каменських в публікації.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

На одному з двох знімків співачка висунула язичок в легкому, літньому платті.

"Я буду", - пише Олексій Потапенко, її чоловік.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Завтра в Харкові вас чекали. А концерт скасували😢", "Мені здається, в минуле не сильно хочеться, швидше 1.07😘 ☺️", "До вас не прорватися❤", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських у коротенькій сукні побалувала себе без Потапа: "Годинку повного chill out"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських показала нелегке закулісся концертів: їжа і сон лише в дорозі

Також Знай.ua писав, Потап ошелешив зізнанням про розставання: "Почали знімати рожеві окуляри"