Цієї суботи, 26 червня, на телеканалі СТБ покажуть 4 випуск кулінарного шоу "МастерШеф.Селебріті", в якому українські знаменитості демонструють свої таланти на кухні.

На офіційній сторінці каналу в соцмережі Instagram розмістили свіжу публікацію, в якій показали героїв 4 випуску.

Так, відомо, що цього разу в кулінарному поєдинку зійдуться: солістка гурту Kazka Олександра Зарицька, хореограф Олена Шоптенко, співачки Мішель Андраде та Ірина Федишин, а також світська левиця Світлана Вольнова і телеведуча Надія Матвєєва.

У короткому інтерв'ю зірки поділилися своїми враженнями від нового проекту.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"МастерШеф.Селебріті" – це змагальне кулінарне шоу, яке набуло популярності в 18 країнах світу. Мірятися кулінарною майстерністю будуть дві зіркові команди. Їм доведеться повністю зануритися в неповторну атмосферу кухні проекту!" - йдеться в публікації.

Раніше ми писали про те, що Ектор Хіменес Браво з "МастерШеф" викинув поп-іт і розлютив підлітків: "Не наливайте більше діду".

Нагадаємо, учасники "Холостяка" несподівано перебралися на "МастерШеф": "І тут будуть пари".

Як повідомляв портал Знай.uа, "МастерШеф.Селебріті" 3 випуск: Тригубенко і Рибак розгромили колишніх "Холостяка" Заливака Юлю "Зайку" і Джесіку.

Також портал Знай.uа писав, що страва Олі Полякової довела до істерики Надю Мейхер на "МастерШеф. Селебріті".