Реаліті-шоу "Холостяк-11" далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 210 тисяч осіб.

Так, у суботу, 19 червня, телеглядачі побачили новий випуск шоу "МастерШеф. CELEBRITY", в якому в кулінарній битві зійшлися учасники реаліті-шоу "Холостячка" - Олексій Тригубенко, Андрій Рибак та Ілля Рибальченко, і учасниці "Холостяка" - Юля Бельченко, Джессіка Чеги і Дана Оханська.

Одним із завдань для учасників команд стало приготування українських голубців.

Так, вже на фінальному етапі приготування страви, у дівчат стався курйоз - до сковороди з голубцями намертво прилипла миска.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Врятував становище Ілля Рибальченко, який ножем пробив дірку в посудині, завдяки чому вийшло повітря і голубці були звільнені з "полону".

@aleksandra19867

#мастершеф #холостячка#холостяк2021 #хололостяк #дана#зайка #джесика #рыбак#тригубенко

♬ оригинальный звук - user6335131673093

Нагадаємо, раніше Полякова вирішила перевиховати Гросу прямо на "Мастершефі": "Хочу задушити..." Блогерка впевнена, що сцени Олі Полякової на будь-якому шоу просто " виривають мозок"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юля "Зайка", Джессіка і Дана "напали" на колишніх Ксенії Мішиної з " Холостячки": "Дивлюся і ржу". З'явилися фотографії з нового випуску " Майстер Шеф Celebrity"

Також «Знай.иа " писав, що Юля "Зайка" зізналася, чи вільне її серце після фіналу " Холостяка": "Прийшов у формі". Фіналістка" Холостяка " Юля дала кілька порад дівчатам перед першим побаченням