Олександр пішов в армію добровольцем під час першої хвилі мобілізації. У складі 24-ї окремої механізованої бригади чоловік брав участь у боях поблизу Лиману, Слов’янська, Ямполя, Лутугиного та Щастя.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

"Не міг всидіти вдома. Зрозумів, що маю захищати свою рідну землю зі зброєю в руках. Відтоді завжди намагався служити у підрозділах, які обороняють позиції на найважчих ділянках. Так згодом опинився у батальйоні окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського", - поділився військовий.

Зараз Олександр – головний сержант батальйону. На передовій він зустрів своє кохання і одружився. Його дружина Марина служить у бригаді бойовим медиком.

"Наш медовий місяць тривав чотири доби. І то був найщасливіший час!" - зазначив військовий.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зараз пара продовжує захищати рідну землю на передових позиціях.

"Ми повинні будувати своє майбутнє у вільній і незалежній Україні. Заради цього варто боротися", - сказав Олександр.

Нагадаємо, молодий сержант з позивним "Поет" показав міць "Чорних Запорожців": гроза бойовиків і гордість України.

Як повідомляв портал Знай.uа, простий стоматолог пішов до лав ЗСУ в 49 років і врятував не одне життя: "Щоб наближати перемогу".

Також портал Знай.uа писав, як бойовий медик з позивним "Хімік" знайшов своє покликання на передовій.