З Донбасу, де українські військові продовжують охороняти територію своєї країни, прийшли вельми сумні новини. У травні 2021 року шестеро бійців Збройних сил України загинуло на Донбасі. Без відкриття вогню не минуло жодного дня.

Серед загиблих - офіцер, заступник командира батальйону. Наймолодшому загиблому - 23 роки, найстаршому - 42. Двоє бійців, які отримали поранення в квітні, померли в госпіталях. Про це стало відомо завдяки даним прес-центру ООС.

Ще 14 воїнів отримали поранення. Зафіксовано 284 обстріли - це трохи менше, ніж у квітні, коли цифра була 315. В середньому на фронті фіксувалося 10 обстрілів щодня.

ООС, скріншот: YouTube
ООС, скріншот: YouTube

Дмитро Товчигречка, 37 років

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Старший солдат 93-ї механізованої бригади "Холодний яр"

Сергій Коробцов, 22 роки

Солдат 58-ї мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського

Юрій "Боня" Опришко, 42 роки

Молодший сержант штурмового батальйону " Айдар"

Віктор Городиченко, 25 років

Старший солдат 81-ї аеромобільної бригади

Павло Колесник, 39 років

Сержант 58-ї мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського

Максим Польовий, 36 років

Заступник командира батальйону в 128-й гірничо-штурмовій Закарпатській бригаді

Раніше повідомляли, українські військові влаштували свято дітям на Донбасі - "Дали помацати, пограти, пофотографуватися".

Як повідомляв Знай.uа, 22-річний захисник підірвався на міні, коли кинувся рятувати побратима: "Швидко взяв себе в руки".

Знай.uа писав, офіцер-танкіст з Харкова взяв у руки гітару і запалив вогонь у серцях українських захисників: "Мрію записати альбом".